Parintii copilului disparut, de URGENTA in tara! Locuia cu bunica. Campanie pe internet, pentru gasirea micutului

  0
  354

  Copilul disparut a pus pe jar familia si apropiatii, iar acum este cautat peste tot, fiind rascolite zone intinse. Deocamdata fata succes. Vladut, in varsta de doar 13 ani, locuia cu bunicii sai in comuna Stoenesti, ambii parinti fiind la lucru in strainatate. De urgenta, parintii au venit in tara, cand au auzit ca baietelul lor este dat disparut. La acest moment se face si o campanie virtuala pentru gasirea baietelului care parca a intrat in pamant.

  Ultima data a fost vazut la statia de autobuz din comuna Stoenesti si se numeste Vladut Pojoala. A plecat in jurul orei 11.00 de acasa, iar in statie a fost vazut la ora 15.00. In cursul zilei de luni au fost formate echipe de căutări, formate din oameni ai legii de la Poliţia Campulung, Secţia Rurală Rucăr, de care aparţine comuna Stoeneşti, jandarmi, cetăţeni, rude ale lui Vlăduţ.

  Cei care pot da informaţii despre Vlăduţ sunt rugaţi să sune imediat la 112 ori să anunţe cel mai apropiat post de poliţie.

  Cand a plecat de acasa, Vlăduţ Pojală purta blugi albaştri şi un tricou vernil.

  Semnalmente: 1,60 m înălţime, aproximativ 50 kg, ten alb, ochi căprui, păr blond, tuns scurt, o aluniţă pe obrazul drept.

  Baiatul nu are telefon la el, cu o zi inainte le spusese bunicilor ca l-a pierdut si ca va merge sa il caute la un prieten, unde banuieste ca l-a si pierdut, in gradina, in timp ce se jucau.

   

  LASA UN RASPUNS