Parada a atras privirile pitestenilor! Cati bani primesc premiantii Festivalului Carpati

0
393

Parada participantilor la festival a atras argesenii in centrul Pitestiului, acestia fotografiind si filmand momentele in care artistii din tari straine au evoluat pe trasul Primaria Pitesti – Piata Vasile Milea. Grupul din Chile a fost unul dintre cele apreciate de catre trecatori, alaturi de Bosnia – Hertegovina, Bulgaria, Columbia, Grecia, Italia, Moldova, Olanda si Turcia. Ansamblul “Dorul”, grupul Romaniei, a fost de asemenea apreciat de catre trecatori, fiind aplaudat la scena deschisa.

S-a dat startul manifestarilor miercuri, cu incepere de la ora 16.30, iar pana pe 3 septembrie argesenii se pot bucura de mai multe evenimente desfasurate in cadrul editiei a X-a a “Sarbatorilor Argesului si Muscelului”.

Festivalul Carpati va avea și anul acesta caracter competițional, Consiliul Județean Argeș premiind grupurile cu cea mai spectaculoasă evoluție, respectiv cu 10.000 lei – premiul 1, 7.000 lei – premiul 2 și 5.000 lei – premiul 3.

ansambluri folclorice, festivalul carpati.1. ansambluri folclorice, festivalul carpati.2. ansambluri folclorice, festivalul carpati.3. ansambluri folclorice, festivalul carpati.4.