Paguba de 4.000.000 de euro! Azi, in fata instantei! Ce au decis JUDECATORII

0
754

Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Piteşti împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Brigăzilor de Combatere a Criminalității Organizate Vâlcea, Piteşti, Craiova, Bucuresti, Alba, Sibiu, Gorj, Maramureș, Teleorman si Hunedoara precum şi poliţişti de la porturi maritime au efectuat saptamana trecuta 72 de percheziţii domiciliare pe raza judeţelor Argeş, Constanţa, Vâlcea, Teleorman, Maramureş, Gorj, Hunedoara, Sibiu şi Alba într-o cauză privind destructurarea unui grup infracţional organizat specializat în săvârşirea infracţiunilor de evaziune fiscală, delapidare, spălare de bani, tăiere de arbori şi furt de arbori, fals în înscrisuri sub semnătură privată, folosirea, cu rea-credinţă, a bunurilor sau creditului de care se bucură societatea şi dare de mită.

In dosar au fost retinute 3 persoane si bagate in arestul Politiei Arges, iar alte 12 au fost puse sub control judiciar. Prejudiciul cauzat numai pentru un an din perioada investigată a fost stabilit la o valoare de aproximativ 4.000.000 de euro.

Dupa ce au primit arest preventiv, toti au facut contestatii si s-au judecat marti, 18 octombrie, la Curtea de Apel Pitesti. Judecatorii au decis ca inculpatii Covercă Virgil, Eriţoiu Nicolae şi Huidu Adriana sa ramana in arest. “În baza art. 204 raportat la art. 223, art. 242 Cod procedură penală, respinge ca nefondate contestaţiile formulate de inculpaţii: Covercă Virgil, Eriţoiu Nicolae şi Huidu Adriana, împotriva încheierii nr. 152 din data de 13 octombrie 2016 pronunţată de judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Argeş în dosarul nr. 5134/109/2016. În baza art. 275 alin. 2 Cod procedură penală, obligă pe fiecare contestator la câte 150 lei cheltuieli judiciare către stat. Definitivă. Pronunţată în şedinţa Camerei de Consiliu astăzi 18 octombrie 2016, la Curtea de Apel Piteşti.”.

LASA UN RASPUNS