Olimpia Doru vrea să fie ȘEFA liberalilor argeșeni! Află ce a determinat-o să ia această decizie

0
610

A anunțat oficial că intră în cursa pentru șefia PNL Argeș. Olimpia Doru a declarat joi, în conferința de presă, că intenționează să candideze pentru cea mai importantă funcție a organizației județene. Ce a determinat-o să ia această decizie? Printr-o informare de presă, aceasta a transmis:

”Toti cei care ma cunosc, stiu ca sunt un om al faptelor, al rezultatelor concrete, benefice pentru oameni și nu pentru interesul personal. Cum bine stiti, schimbările nu se produc de la sine, schimbările apar și devin vizibile atunci când oamenii aleg să se implice și să acționeze.

In cazul meu, a existat o prima optiune: sa fiu un membru de partid care așteapta schimbarea și o a doua optiune: sa ma implic direct, intr-un mod responsabil și asumat și să reprezint schimbarea! Ca urmare a unei analize realiste, declar oficial astazi, ca aleg fara ezitare a doua opțiune. Aceasta este alegerea mea – candidez pentru functia de Președinte al Biroului Politic Județean al PNL Argeș și cu acordul colegilor, exprimat, să devin Președintele Partidului Național Argeș. Alegerile interne pentru alegerea noului Birou Politic Județean al PNL Argeș vor avea loc în data de 29.04.2017.

Sunt încrezătoare că unitatea reală și diversitatea, exprimate de mulți dintre colegii de partid, vor fi două concepte complementare și egale, prin insăși importanța lor!

Cunosc problemele cu care se confruntă județul, iar proiectul meu de a transforma acest județ, este construit pe găsirea de soluții eficiente si performante la aceste probleme. Strategia mea este bazată pe soluții liberale, care vor avea ca efect transformarea Argeșului într-un zonă europeană, democratică și prosperă. Obiectivul meu ca om politic a fost întotdeauna de a sluji interesul cetațenilor comunității noastre, argeșene. Însă, inainte sa ne apucam de treaba pentru binele județului, trebuie sa începem cu o noua reconstrucție liberală in cadrul Partidului Național Liberal, la noi acasă, in Argeș! (…)”.

LASA UN RASPUNS