Oameni de afaceri argeseni, interesati de accesarea fondurilor europene!

0
273

Președintele Consiliului Județean Argeș, Dan Manu, a participat miercuri la Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Argeş, la seminarul de informare privind oportunităţile de finanţare nerambursabilă pentru mediul privat din Programul Operaţional Regional 2014 – 2020, precum şi serviciile oferite în cadrul proiectului PROSME, pe care Agenţia pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia îl derulează în cadrul unui consorţiu, în calitate de partener.

Cu această ocazie au fost prezentate informaţiile la zi pe subiectul programelor de finanţare, a aplicaţiei de depunere a cererilor și a Proiectului PROSME. La seminar au participat oameni de afaceri din județul Argeș interesați de modul în care se pot accesa fonduri europene în exercițiul financiar 2014 – 2020, în special pe domeniul de intervenție 2.1, domeniu care finanțează proiecte pentru micro-întreprinderi din mediul urban.

Cu dorința sinceră de a face un parteneriat util, vă asigurăm că noi știm ce avem de făcut și pentru interesul firmelor pe care le reprezentați, infrastructură, accesibilitate în toate zonele. Dacă avem drumuri, infrastructură, dacă avem canalizare, automat și dumneavoastră puteți să vă dezvoltați, iar acest lucru îl dorim cu toții. Contați pe un sprijin sincer, permanent, din partea noastră, prin Camera de Comerţ Industrie şi Agricultură Argeş, prin intermediul celorlalte organizații care vă reprezintă sau chiar în mod direct, în așa fel încât să fim parteneri serioși, să gândim împreună soluții constructive în interesul argeșenilor și muscelenilor.”, a declarat Dan Manu, presedintele CJ Arges.

Seminarul a fost moderat de către directorul Agenţiei de Dezvoltare Regională Sud Muntenia, Liviu Muşat, și de președintele Camerei de Comerţ, Industrie şi Agricultură Argeş, George Caval. La eveniment au fost prezenți și primarul municipiului Pitești, Cornel Constantin Ionică, precum și directori de instituții publice argeșene.

LASA UN RASPUNS