O SOFERITA a scapat ca prin minune dintr-un teribil accident provocat de un sofer BEAT CRITA! In CURSA NEBUNA a mai lovit alta masina

0
1403

O soferita a scapat ca prin minune dintr-un teribil accident care s-a petrecut in urma cu putin timp in Pitesti, pe varianta Trivale-Gavana. Femeia a fost, practic, readusa la viata in urma resuscitarilor facute la fata locului. Acum se afla in drum spre Spitalul Judetean Pitesti.

Accidentul s-a intamplat dupa ce un sofer beat crita, ce conducea un autoturism marca Fiat Punto, a intrat pe contrasens cu viteza si a lovit un Chevrolet Spark condus de o femeie in varsta de 50 de ani. Cel care a provocat accidentul, in varsta de 62 de ani, consumase alcool, avea 1,02 in etilotest. cu putin inainte de acestt accident, acesta a lovit si un taxi, insa nu a oprit, a mers mai departe, unde a lovit autoturismul marca Chevrolet Spark.

Cu greu femeia a fost scoasa dintre fiarele masinii, s-au facut manevre de resuscitare care au si avut rezultat. Practic, femeia a fost readusa la viata. Dupa ce au vazut ca manevrele de resuscitare au dat roade, medicii au pornit catre Spitalul Judetean pentru a i se acorda ingrijiri speciale.

De asemenea, si soferul care a produs accidentul se afla in drum spre spital, insa pentru a i se lua sange, sa se stabileasca exact alcoolemia.

LASA UN RASPUNS