O sectie importanta de la Spitalul de Pediatrie Pitesti a fost MODERNIZATA!

0
1205

O sectie importanta a Spitalului de Pediatrie din Pitesti a fost modernizata. Joi, de la ora 14.00, va avea loc deschiderea oficiala a sectiei Pediatrie IV. Lucrarile de modernizare au inceput in luna mai a acestui an, iar maine va avea loc inaugurarea acesteia.

Beneficiarii sunt copii cu varste cuprinse intre 3 si 18 ani, sunt 45 de paturi de spitalizare, iar un numar de 2700 de pacienti (copii) sunt externati anual din cadrul acestei sectii. La sectia Pediatrie IV sunt 3 medici, 13 asistenti medicali si 5 ingrijitoare. Suma totala a investitiei in modernizarea intregului sector a fost de 479.648,43 lei, a explicat managerul interimar al Spitalului de Pediatrie, Florina Gheorghe.

Directorul medical al institutiei, Aida Enescu, a explicat ca, de acum, in cadrul sectiei Pediatrie IV fiecare salon este dotat corespunzator. De asemenea, si spatiile pentru asistentii medicali, unde sunt tratati pacientii, au fost reabilitate. Exista si o subzona septica in care, la nevoie, se permite izolarea pacientilor contagiosi.

Foto: Arhiva

LASA UN RASPUNS