O scoala IMPORTANTA din Pitesti a ramas fara director: “Din acest moment, calitatea mea de director INCETEAZA”

0
1953

O scoala importanta din Pitesti a ramas fara director. Anunta insa ca va ramane profesor al unitatii de invatamant. Nicolae Georgescu, proaspat ales ca deputat de Arges din partea Partidului Social Democrat, a postat pe Facebook un anunt prin care anunta ca a primit certificatul doveditor de deputat in Parlamentul Romaniei, astfel ca nu va mai continua activitatea sa de director in cadrul Scolii Gimnaziale “Tudor Vladimirescu” din Pitesti.

“Astăzi, 19 decembrie, în Sala Mare a Consiliului Județean Argeș am primit certificatul doveditor de deputat în Parlamentul României.
Mulțumesc familiei care m-a susținut necondiționat, argeșenilor care au avut încredere în mine și prietenilor care mi-au fost alături.
Din acest moment calitatea mea de director la Școala Gimnazială “Tudor Vladimirescu” încetează. Pe această cale, le sunt recunoscător colegilor, părinților și elevilor care m-au sprijinit să propulsez instituția școlară între primele școli din Municipiul Pitești! De asemenea, îi asigur pe elevi și pe părinți că voi fi în continuare alături de ei, deoarece voi rămâne profesor la această școală.”, a fost mesajul lui Nicolae Georgescu, proaspat ales ca parlamentar de Arges. nicolae-georgescu-si-elevi2

LASA UN RASPUNS