O pitesteanca, noua VEDETA de la Kanal D! Este avocat si va fi gazda unui show televizat

0
2751

O pitesteanca, vedeta la Kanal D, intr-un show de zile mari care va debuta pe 9 iulie. O emisiune de divertisment cu o componentă de reality show. Pitesteanca Ramona Mihailescu (foto), avocata in Baroul Bucuresti, este unul dintre juratii unui show care va incepe cat de curand la Kanal D. O prezenta agreabila, carismatica Ramona Mihailescu va putea fi vazuta pe micile ecrane in calitate de jurat, alaturi de alti doi colegi avocati si de un psiholog.

Kanal D pregăteşte pentru această vară show-ul „Ne vedem la tribunal“, care îşi propune să le prezinte telespectatorilor drumul sinuos al unui proces, cu toate implicaţiile sale – financiare, emoţionale şi temporale, pledând, în acelaşi timp, pentru mediere.

Incepând din 9 iulie, în fiecare sâmbătă, de la ora 21.30, Kanal D vă aduce „Ne vedem la tribunal“, o emisiune de divertisment cu o componentă de reality show, ce are la bază o varietate de conflicte care decurg din situaţii de viaţă dintre cele mai diverse: divorţuri, dispute în familie, moşteniri, hărţuire sexuală, conflicte de muncă.

Un juriu format din trei avocaţi şi un psiholog va cântări declaraţiile celor implicaţi în proces şi va afla de partea cui se află dreptatea. Juriul care va cântări cazurile expuse dezbaterii este alcătuit din trei avocaţi care vin cu expertiza din punct de vedere legal, şi un psiholog, care va contribui la medierea conflictelor.

Cătălin Vlad, Ramona Mihăilescu şi Elena Banciu sunt cei trei avocaţi ce vor cântări faptele celor implicaţi în proces, iar Anda Păcurar este psihoterapeutul care va face totul pentru aplanarea diferenţelor.

Speţele prezentate în emisiune pornesc de la poveşti reale sau posibile, funcţionând ca „reconstituiri“ tratate cu seriozitatea unui proces în adevaratul sens al cuvântului.ramona mihailescu, avocatramona mihailescu, kanal d

 

LASA UN RASPUNS