O fosta traficanta de DROGURI din Pitesti a facut senzatie la Vocea Romaniei si a intors scaune!

0
1313

O fosta traficanta de droguri din Pitesti a reusit sa convinga doi jurati de la Vocea Romaniei sa intoarca scaunele si sa o aleaga pentru a merge mai departe in showul de muzica televizat.

Ana Miruna Ionescu era o cantareata cu o cariera promitatoare, insa dupa ce a avut probleme cu legea, tanara a trecut prin momente grele. In 2014 a fost reținută pentru trafic de droguri, insa vineri seara a făcut senzație la „Vocea României”.

Vocea ei a atras atenţia lui Tudor Chirila, care a şi fost ales de tanara.
Cunoscuta sub numele de scena Miru, fata a primit doi ani cu suspendare, insa cantareata a fost sub supravegherea atenta a autoritatilor pe toata perioada.

Vineri seara, la Vocea Romaniei, pitesteanca a reușit să-l convingă  pe Tudor, dar și  pe Loredana să întoarcă scaunele.

Ana Miruna Ionescu visa de mică să cunoască celebritatea, dar nimeni nu s-a gândit că o va cunoaşte într-un astfel de mod. Miruna a ajuns în arest, fiind acuzată că a colaborat cu două fete şi doi băieţi şi, împreună, au reuşit să vândă într-o lună aproximativ 15 kilograme de cannabis.
La o săptămână de la arestare, cântăreaţa de rap din Piteşti a fost pusă în libertate de Curtea de Apel şi a luat repede legătura cu prietenii din lumea virtuală.
“Vreau să mulţumesc familiei mele pentru susținere, şi vouă prieteni, colegi de facultate şi alţii. Înseamnă mult pentru mine. Ştiu că am greșit şi voi înțelege dacă unii nu vor mai avea tangenţe cu mine. Vă mulţumesc”, a scris Miruna prietenilor pe site-ul personal. ana-miruna-ionescu-echipa-tudor

LASA UN RASPUNS