O deputată USR, despre un parlamentar de Argeș: ”Râde ca PORCUL”. Gesturi DEGRADANTE în Parlamentul României

0
1323

Gesturi și acțiuni degradante în Parlamentul României. O deputată USR, către un parlamentar de Argeș: ”Râde ca porcul și s-a îngrășat din cauză că a mai furat ceva și mănâncă pe unde se duce”.

Jurnalistul Val Vâlcui-a adresat o întrebare deputatei USR Cosette Chichirău, după ce aceasta a spus, în Parlament, că deputatul PSD Cătălin Rădulescu, colegul ei, “râde ca porcul și s-a îngrășat din cauză că a mai furat ceva și mănâncă pe unde se duce”.

“Am o întrebare pentru Cosette Chichirău: Cum se numește colega porcului cu care împarte același hambar?”, a spus jurnalistul, afirmând că sunt regretabile aceste gesturi din Parlamentul României. Iată ce a mai declarat jurnalistul Val Vâlcu:  “Această strategie extremistă este similară, la nivel simbolic, cu bătăile din Parlamentele din țări mai exotice. Gestul nu este doar lipsit de demnitate, ci și lipsit de raționalitate întrucât Cosette Chichirău are acces la tribuna Parlamentului și se poate exprima acolo. Nu are de ce să recurgă la acțiuni extreme sau chiar extremiste. Dacă ducem dezbaterea din Parlament la acest nivel este degradant”.

Sursa: DCNEWS.ro

LASA UN RASPUNS