O cursa NEBUNA. A LOVIT 5 masini in Pitesti! Soferul TERIBILIST, cautat ACUM de politisti peste tot prin oras

0
2012

Un sofer teribilist este cautat chiar acum de politistii argeseni. S-au facut filtre in Pitesti pentru a fi prins soferul fugar care a lovit 5 masini, dupa ce se banuieste ca ar fi furat o masina de la o spalatorie din Gavana, de langa Agip. Este vorba despre un sofer care conducea un Volkswagen Golf cu numere provizorii, din cate se pare acest autoturism ar fi fost furat de la o spalatorie din Gavana. In zona respectiva, langa Kaufland Gavana, a lovit doua masini, sofand haotic, ulterior in cartierul Craiovei a mai lovit un autoturism, iar pe Bibescu Voda alte 2 masini. Aici a si abandonat masina si a fugit, fiind cautat acum de politisti. Din fericire nu a fost vorba despre nicio victima. Politistii incearca acum sa stabileasca si daca intr-adevar este vorba despre o masina furat.

Primul apel la 112 a fost de la un agent de paza, dupa accidentul din Gavana, care explica faptul ca soferul conducea haotic in trafic si ar fi vorba despre o masina furata si ulterior a mai sunat un sofer din cartierul Craiovei.

Soferul nu a fost depistat, dar politistii si-au dat seama, in urma unei verificari, ca autoturismul are numarul expirat.