Nu are nici 2 anisori! Baiatul fotbalistului brazilian Ayza parca are mingea lipita de picior!

0
804

O argeseanca, casatorita cu un fotbalist brazilian, are o frumusete de copil, talentat nevoie mare. Si cum tata este fotbalist, sportul parca i-a intrat in sange, cum s-ar spune, celui mic, astfel ca desi nu are nici doi anisori, acesta parca are mingea lipita de picior. Mama, care este insarcinata pentru a doua oara, se plimba cu micutul prin centrul orasului Pitesti, pentru ca acesta sa se poata juca in voie cu…mingea. Acesta ii mosteneste talentul tatalui sau, astfel ca micutul, Enzo Gabriel Ayza Berca, parca are mingea lipita de picior. Jongleaza cu mingea asemeni unui fotbalist in devenire, astfel ca tatal are cu ce se mandri.

Este vorba despre familia Ayza, Gabriela si Roberto. Roberto Ayza este atacant la CS Mioveni, iar sotia sa, de asemenea sportiva, a fost componenta a echipei Arges Volei.

“Nu ne gandim acum ce o sa fie, cand o sa fie mare. Ce-o vrea el. Daca Dumnezeu vrea sa fie fotbalist, asa sa fie. Oricum, nu ne oprim aici, vrem sa avem familia mai mare.”, a declarat Roberto Ayza pentru presa locala in urma cu circa doi ani, cand s-a nascut Enzo Gabriel Ayza Berca.

Se pare ca, intr-adevar, talent are micutul, iar familia Ayza nu s-a oprit aici, pentru ca sotia sa este din nou insarcinata. roberto ayza si gabriela ayzaayza ayza si copil

 

LASA UN RASPUNS