Noua sefa de la Pediatrie, despre GANDACII din spital! Declaratie

0
640

Noua sefa a Spitalului de Pediatrie Pitesti, Tatiana Eftimie (foto stanga), a vorbit in cadrul conferintei de presa a Consiliului Judetean Arges despre “gandacii din unitatea spitaliceasca”, stiindu-se faptul ca s-a tot vorbit despre faptul ca in Pediatrie te viziteaza gandacii “cand iti e lumea mai draga”. “Am raportul celor de la Directia de Sanatate Publica Arges in fata. Vizavi de gandaci, am avut control de la DSP. Noi suntem in grafic cu dezinsectia. E posibil sa mai apara cate unul. Noi ne vom tine de grafic cu dezinsectia.”, a declarat Tatiana Eftimie, aceasta preluand sefia Spitalului de Pediatrie Pitesti pentru o perioada de interimat de 3 luni, cand se va organiza si concurs pentru ocuparea postului.

Tatiana Eftimie, de profesie jurist, a fost propusa pe post de catre presedintele Consiliului de Administratie. “Dansul a considerat ca sunt potrivita pentru acest post. Ma cunoaste, am lucrat impreuna. Ne intelegem foarte bine, noi, colegii la Pediatrie. Facem echipa buna, lucram deschis. Probabil ca vor mai aparea si probleme, le vom rezolva deschis.”, a declarat Tatiana Eftimie.

Cat despre mult discutata problema “nasa – fina”, Tatiana Eftimie fiind nasa Adinei Enescu, directorul medical din cadrul Spitalului de Pediatrie, aceasta a adaugat: “Nu este incompatibilitate din acest punct de vedere.”.

Presedintele Consiliului Judetean Arges, Dan Manu, a spus ca Tatiana Eftimie a fost propunerea Consiliului de Administratie. “Nu aveam cum sa nu tin cont de propunerea CA. Cat despre chestiunea aceasta, nasa – fina, vorbim despre managerul din exterior, cu profesionistul din interior. Oricum, vorbim despre un interimar de 3 luni si vom vedea ce treaba se face la Spitalul de Pediatrie, apoi vorbim despre concurs pe post.”, a declarat Manu, presedintele CJ Arges.

LASA UN RASPUNS