Nou SEF la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Arges!

0
914

Dupa ce inspectorul sef Ion Popa s-a pensionat, colonelul Liviu Popescu a fost împuternicit pentru a îndeplini atribuțiile funcției de inspector șef, ca interimar, insa acesta ne-a transmis ca a decis ca incepand cu 1 octombrie sa se pensioneze. Acum, institutia va fi condusa de catre maiorul Bogdan Olar, cel care a fost imputernicit pentru a indeplini atributiile functiei de prim adjunct al inspectorului sef.

“Prin pensionarea mea nu inseamna ca ma retrag de tot, pentru ca nu pot sa stau deoparte de sistemul de situatii de urgenta. Aici am evoluat, aici am avut satisfactii profesionale. In fruntea institutiei vine acum o echipa tanara. Am decis sa trec in rezerva de cadre. Urmeaza si festivitatea de predare – primire, cel mai probabil in perioada 14 – 20 octombrie, nu s-a stabilit data exacta.”, ne-a declarat colonelul Liviu Popescu, care ne-a marturisit ca isi doreste sa se implice pe partea de voluntariat.

Noua conducere va fi imputernicita pentru o perioada de 6 luni. Data concursului pentru ocuparea pe post va fi stabilită de Inspectoratul General pentru Situații de Urgență București, insa cel mai devreme se va desfasura la inceputul anului viitor.

LASA UN RASPUNS