Nordul județului, sub zăpezi. A VISCOLIT toată noaptea. Stratul de zăpadă a ajuns la 20 cm

0
1981

În urma condițiilor meteo din ultimele 24 de ore, respectiv a ninsorilor și a intensificărilor de vânt, Regia Județeană de Drumuri Argeș a intervenit în nordul județului, la Tigveni, Sălătrucu, Urluiești, Șuici, Mioarele și Lerești. ”Au fost întâmpinate dificulțăți în zona Valea Cheii și Ciocanu, unde a viscolit toată noaptea, stratul de zăpadă având aproximativ 20 cm, însă în zonă intervine permanent un echipaj al Regiei de Drumuri.”, se arată într-o informare de presă emisă de reprezentanții Consiliului Județean Argeș.

De asemenea, s-au montat panouri parazăpezi pe drumurile județene 703B, la Mârghia, 730 Ciocanu și 679, la Bârla.

În restul județului nu s-au semnalat probleme deosebite, utilajele Regiei Județene de Drumuri Argeș fiind pregătite să intervină cu lame pentru îndepărtarea stratului de zăpadă și cu material antiderapant, acolo unde situația o necesită.”, a mai transmis CJ Argeș.

Codul portocaliu pentru ninsori abundente, strat consistent de zăpadă, intensificări ale vântului este în vigoare până diseară la ora 16 în zona de munte a județelor Brașov, Covasna, Vrancea, Buzău, Prahova, Dâmbovița și Argeș.

LASA UN RASPUNS