Noi informatii privind MOARTEA fiului lui Razvan Theodorescu, la casa de vacanta din Corbeni! Ce a spus fostul ministru, la Arges

0
2463

Trupul neinsufletit al lui Ion Vladimir Theodorescu, fiul fostului ministruu Razvan Theodorescu, a fost gasit de un barbat care obisnuia sa ii dea sa manance cainelui acestuia din gospodarie. I s-a parut a fi ceva ciudat, auzind pe vecini ca inca de dinainte cu o seara tot statea lumina aprinsa intr-o camera din casa de vacanta de la Corbeni, la care Vladimir venea doar ocazional, nelocuind acolo zi de zi.A urcat in casa si l-a gasit luni noaptea mort in locuinta. Cel mai probabil, acesta a decedat cu o zi inainte.

Criminalistii au fost la fata locului noaptea trecuta, iar tatal acestuia, academicianul Razvan Theodorescu, a sosit noaptea tarziu la Corbeni. Nu a dat prea multe informatii, insa a spus jurnalistilor ca fiul sau nu era bolnav si ca, intr-adevar, i-a spus si lui ca a fost muscat de un sarpe. Fostul ministru a declarat ca i-a spus fiul sau sa mearga la Bucuresti la doctor si il astepta in Capitala.

Vecinii au povestit ca Ion Vladimir Theodorescu avea padure in Arges si obisnuia sa vina la Corbeni doar atunci cand avea treaba in zona ori pentru drumetii.

LASA UN RASPUNS