Nerealizările PSD – ALDE, mai importante pentru liberali decât un program alternativ de guvernare

0
727

În timp ce PSD-ALDE a instalat cel de-al treilea guvern după alegerile din 2016, o situație extrem de nefericită pentru coaliția aflată la guvernare, liberalii au lucrat intens, nu la realizarea unui program cu care să vină în fața cetățenilor pentru a arăta că ei sunt cei care merită să conducă țara, ci la…o carte prin care prezintă nerealizările celor aflați la Putere.

Pentru a arăta cât de multe nerealizări are coaliția aflată la guvernare, PNL a întocmit o stufoasă carte pe care cu siguranță nici membri partidului nu o vor citi, poate doar ”pe diagonală”. Care este scopul acestei cărți? Să vadă poporul cât de incompetentă ar fi actuala coaliție aflată la guvernare. Cum ajunge ea la cetățenii simpli și cum anume vor trage aceștia concluziile așteptate, greu de știut.

Cartea neagră a guvernării PSD – “2017 – un an pierdut pentru România. PSD dăunează grav românilor”, acesta este mesajul stufoasei cărți. Un sfat pentru liberari, pentru că avem nevoie de opoziție în România, mai degrabă ar lucra la un program de guvernare alternativ prin care să arate care sunt cele mai bune măsuri prin care românii să aibă un trai mai bun…fie că vorbim despre un program de guvernare tot atât de stufos precum ”Cartea neagră a guvernării PSD”.

LASA UN RASPUNS