MONSTRUOS! O adolescenta din Stefanesti, batuta si luata cu forta de pe strada. Mama si fiu, retinuti pentru RAPIRE

0
884

O adolescenta din Stefanesti, judetul Arges, a fost batuta de cel cu care traia de ceva timp, dar si de tatal acestuia, motiv pentru care fata a plecat acasa, din asa zisul camin conjugal. Totul nu s-a terminat aici, pentru ca aceasta a fost ulterior rapita de pe strada si dusa cu forta in Bucuresti, acolo unde locuia familia baiatului, la care a si stat o perioada tanara. Au urmat retineri!

Alexandru Văduva, zis Prinţu, de 18 ani din Bucureşti şi mama lui Florina Baiaram, de 35 de ani, au fost reţinuţi în urmă cu puţin timp, de oamenii legii de la Poliţia Municipiului Piteşti. Cei doi sunt acuzaţi că au răpit o fată în vârstă 17 ani de pe stradă şi au dus-o acasă la ei, în Capitală. Tânăra a avut o relaţie de concubinaj cu Prinţul însă, din cauză că era bătută atât de el cât şi de socru a fugit acasă, la Ştefăneşti.

Credea că a scăpat de coşmar numai că, fostul concubin, a urmărit-o şi împreună cu mama lui a luat-o de pe stradă şi a dus-o cu forţa în căminul conjugal. Mama fetei a sesizat Poliţia, iar tânăra a fost dată în urmărire. Mama şi fiul care a pus la cale totul au fost reţinuţi, fiind acuzaţi de talhărie, lipsire de libertate, ameninţare şi influnţarea declaraţiilor.

LASA UN RASPUNS