Mircea Draghici, deputat de Arges: “Presedintele Romaniei nu va da dovada de iresponsabilitate”

0
402

Sevil Shhaideh este propunerea lui Liviu Dragnea pentru funcția de prim-ministru. Ramane de vazut daca presedintele Romaniei va accepta propunerea social democratilor pentru fotoliul de premier.

Presedintele Romaniei nu va da dovada de iresponsabilitate, pentru ca majoritatea parlamentara si-a aratat optiunea. Este strict responsabilitatea Palatului Cotroceni daca va duce Romania, Parlamentul, intr-o situatie divergenta de lupta, unii impotriva celorlalti, din nefericire nu de idei si de programe, o lupta absurda de putere, pe care romanii au dat-o cuiva si s-ar vrea confiscata pentru altcineva.”, a declarat deputatul PSD de Arges Mircea Draghici, acesta fiind astazi ales si in conducerea Camerei Deputatilor, pe functia de chestor.

Cat despre propunerea social democratilor pentru functia de prim-ministru, Sevil Shhaideh, aceasta a fost numită în mai 2015 ministru al Dezvoltării, în guvernul Ponta. Ea a lucrat aproape două decenii la Consiliul Judeţean Constanţa. În 2012, a fost numită secretar de stat.

Sevil Shhaideh s-a angajat la Consiliul Judeţean Constanţa în 1993. A fost, până în 2007, directorul departamentului de Sisteme Informatice din cadrul instituţiei.

Apoi, între 2007-2012, a ocupat funcţia de şef al Direcţiei Generale de Proiecte. În aceeaşi perioadă, a fost şi coordonator al Uniunii Naţionale a Consiliilor Judeţene din România.

Din 2012, după căderea guvernului Mihai Răzvan Ungureanu, Sevil Shhaideh s-a mutat la Ministerul Dezvoltării.

LASA UN RASPUNS