Meteorologii au ANUNȚAT. Află CUM va fi VREMEA de Paști!

0
2625

Meteorologii au făcut anunțul vizavi de cum va fi vremea de Florii și de Paști, mai ales că mulți își fac planuri de concediu.

Se pare însă că vremea va fi extrem de instabilă, vor fi precipitaţii în majoritatea regiunilor. Alternanţa zilelor deosebit de calde, chiar şi 25 de grade se anunţă în următoarea perioadă în vestul ţării, cu cele reci.

De Florii şi de Paşte, mercurul din termometre va urca până la 12-18 grade, dar se anunţă şi ploi. Cantităţile totale de precipitaţii vor putea fi excedentare, cu precădere în regiunile nordice şi centrale. Mercurul din termometre va urca în acestă lună până la 18 grade, iar minimele se vor situa între 5 şi 10 grade.

Temperaturile medii lunare vor fi apropiate de normă în sudul şi local în vestul şi centrul ţării şi posibil mai scăzute în restul teritoriului. În ceea ce priveşte valorile termice medii, specialiştii ANM estimează, în perioada analizată, valori medii de temperatură de până la 12 grade Celsius în Banat, Oltenia şi Muntenia, de până la 11 grade Celsius în Crişana, Maramureş, Transilvania, Dobrogea şi Moldova.

Sursă: www.stiripesurse.ro

LASA UN RASPUNS