Marius Postelnicescu a DECIS să candideze în conducerea Partidului Național Liberal Argeș

0
625

Marius Postelnicescu a decis să candideze în conducerea Partidului Național Liberal, filiala Argeș. Acesta a făcut anunțul pe pagina personală de Facebook, unde a declarat că și-a depus candidatura pentru funcția de prim-vicepreședinte al Biroului Politic Județean al PNL Argeș, pentru alegerile interne ce vor fi organizate sâmbătă, 29 aprilie. Mai multe nume au fost însă anunțate pentru șefia Organizației Județene a PNL, însă Postelnicescu nu s-a decis dacă va susține un candidat sau altul.

”Astazi mi-am depus candidatura pentru functia de primvicepresedinte al Biroului Politic Judetean al PNL Arges, pentru alegerile interne ce vor fi organizate in data de 29.04.2017.
Este necesara o noua abordare privind strategiile politice ale partidului si un alt mod de comunicare a programelor si proiectelor politice ale partidului catre cetateni.
Liberalism, nu populism!
Succesc tuturor candidatilor in aceste alegeri!”, a postat liberalul Marius Postelnicescu pe pagina de Facebook.

Acesta ne-a declarat că experiența avută în partid și munca depusă de-a lungul timpului l-a determinat să candideze pentru această funcție de conducere în BPJ. Liberalul ne-a mai spus că sunt mulți candidați, pe diferite funcții, care abia dau pe la partid ori au contribuit la eșecul alegerilor trecute, însă acum cer susținerea colegilor.

LASA UN RASPUNS