Marele SECRET al regretatului cantaret Aurelian Preda a fost aflat acum!

0
3850

Marele secret al regretatului cantaret Aurelian Preda a fost aflat abia dupa ce acesta a decedat. O iubea ca ochii din cap, insa Anamaria nu este fata lui naturala. A infiat-o imediat dupa nastere. Este fata unei nepoate.

O verisoara a solistului a povestit pentru WOWbiz.ro cum a ajuns Aurelian Preda tata pentru Anamaria. “Fata a tinut la el ca la ochii din cap, era viata ei, caci si el o iubea enorm. Dar Anamaria nu e fata lui naturala, e fata unei nepoate de-a lui, pe care el a infiat-o imediat dupa nastere! Asa a crezut el de cuviinta, pentru ca stia ca el putea sa-i ofere o viata linistita si multa iubire oricarui copil”, a povestit Rodica Serban, care locuieste intr-o casa vecina cu casa natala a lui Aurelian Preda.

Cantaretul de muzica populara Aurelian Preda, devenit celebru si dupa emisiunea pe care o modera la Etno TV, a incetat din viata pe 27 septembrie, intr-o clinica din Viena, dupa ce a pierdut lupta cu o boala nemiloasa. A lasat in urma o multime de regrete, dar si o familie daramata de disparitia lui. Cea mai afectata a fost fata lui, Anamaria (17 ani), alaturi de care Aurelian canta in spectacole de ani buni.

Sursa: WOWbiz.ro