Mare SĂRBĂTOARE în comuna Mușătești. Ziua Comunei, prima ediție

0
3665

Mare sărbătoare, la final de săptămână, în comuna Mușătești, județul Argeș. Se organizează pentru prima dată Ziua Comunei, iar primarul din Mușătești, Constantin Oancea, ne-a declarat că speră la un eveniment pe măsura așteptărilor locuitorilor, mai ales că s-a depus efort pentru ca atmosfera să fie într-adevăr una de sărbătoare.

Deschiderea evenimentului va avea loc duminică, 23 iulie 2017, de la ora 11.00, când va avea loc o slujbă, dar se va cuvânta și un scurt istoric al comunei Mușătești. ”Vom acorda diplome de fidelitate pentru cuplurile care au împlinit 50 de ani de căsătorie. Vor fi 80 de cupluri. Vom acorda și diplome de excelență unor persoane publice care au ajutat comuna de-a lungul timpului.”, ne-a declarat edilul local.

Va avea loc un program artistic alături de Ansamblul Școlar Gimnazial Mușătești și Stroești, Ansamblul Școlar Galeș, Ansamblul Folcloric Ciobănașul Corbi.

Oficialitățile sunt așteptate după ora 14.00, iar în jurul orei 16.00 va începe un spectacol cu muzică și voie bună alături de: Doina Bascovului, Steliana Sima, Mihai Constantinescu, Simona Constantinescu, Brațian Bădescu, Grupul Vocal Bărbătesc al Căminului Cultural ”Constantin Bădescu” Argeș.

LASA UN RASPUNS