Mare eveniment! “10 pentru Arges”. Vor fi premiati cei care au EXCELAT in 2016

0
638

Consiliul Judeţean Argeş organizează vineri, 16 decembrie, la ora 18, la complexul Victoria, prima ediţie a Galei „10 pentru Argeş” care îşi propune premierea unor argeşeni care au performat în domeniile lor de activitate în anul 2016. Nu vor fi premiate marile personalitati ale Argesului, pentru activitatea pe care au avut-o de-a lungul anului, ci vor fi premiati cei care au facut ceva notabil in acest an.

Vor fi premiaţi specialişti din următoarele domenii de activitate: sport, administraţie, cultură, sănătate, cercetare, educaţie, promovarea Argeşului, protecţia mediului şi turism, afaceri.

“Acest eveniment vine in completarea Sarbatorilor Argesului si Muscelului. In toamna au fost premiati doar tinerii de succes. Ne-am gandit ca ar fi bine sa venim cu un astfel de eveniment. Vom premia personalitatile care au excelat in 2016. Pentru fiecare segment in parte sunt 3 nominalizari, iar o persoana din cele trei va fi premiata, pe domenii.”, a explicat Araxi Negosanu, directorul Teatrului Alexandru Davila Pitesti.

LASA UN RASPUNS