Mama unui polițist a MURIT, plimbată de la o secție la alta. ACUZAȚII grave la adresa unui medic de la Spitalul Județean

0
5437

O argeșeancă, mama unui polițist al Inspectoratului de Poliție Județean Argeș, victimă a sistemului de sănătate. A fost plimbată dintr-o parte în alta, iar sâmbătă a murit, la 76 de ani. I se aduc acuze grave medicului cardiolog al Spitalului Județean de Urgență Pitești, Dinu Iorgoveanu, de către familia acesteia, însă doctorul refuză să dea un punct de vedere în acest caz.

Familia femeii îl acuză pe medicul cardiolog că nu a dorit să o interneze pe femeie pe secție, ajunsă la urgență, pe motiv că nu ține de el, moment în care au și existat unele discuții între doctorița de la Urgență și acesta, medicul Iorgoveanu aruncând la un moment dat cu foile, ieșindu-și din fire. În final, doctorița a internat-o totuși pe femeie la secția de cardiologie, a doua zi starea i s-a înrăăutățit și a fost transportată la ATI, după care a fost dusă înapoi la cardiologie. Starea i s-a înrăutățit și ulterior a murit, internată la ATI, sâmbătă. Familia acestuia spune că femeia avea multiple afecțiuni, însă analizele ce i-au fost făcute în spital arată valori normale.

Contactat pentru un punct de vedere, medicul Dinu Iorgoveanu de la Spitalul Județean Argeș a refuzat să comenteze, spunând că va da declarații doar în fațța organelor abilitate, dacă se va depune vreo plângere împotriva sa, însă că într-adevăr femeia era grav bolnavă, dar nu era o urgență majoră cardiologică.

LASA UN RASPUNS