Mai multe VEDETE la competitia de raliu din weekend! Nume SONORE

0
538

Mai multe vedete vor fi asteptate la finalul acestei saptamani la Trofeul Campulung Muscel, iar unele dintre acestea se vor urca chiar pe locul din dreapta in masinile de raliu, fiind copiloti. Vor fi vedete precum: artistul Ovidiu Lipan Tandarica, designerul Adina Buzatu, fotbalistul Florentin Petre ori chiar tenismenul Horia Tecau.

Raliul ”Trofeul Câmpulung Muscel” – ediția a V-a, se va desfasura în perioada 23-25 septembrie, pe DJ 734 – zona Lerești – Barajul Râușor. Clubul Sportiv Brothers Motor Sport, sub egida Federaţiei Române de Automobilism Sportiv și cu sprijinul Consiliului Județean Argeș și al Primăriei Municipiului Câmpulung Muscel, invită toți iubitorii de motorsport să participe la a cincea ediție a Trofeului Câmpulung Muscel ce se va desfășura pe DJ 734, în zona barajului Râușor.

Trofeul Câmpulung Muscel 2016 contează ca etapa a VII-a în cadrul Campionatului Național de Viteză în Coastă Dunlop și se va desfăşura pe un traseu în lungime de trei kilometri, situat pe DJ 734 , modernizat prin fonduri europene, sector aflat între Lerești și Cabana Voina. ovidiu-lipan-tandaricaadina-buzatuflorentin-petre-fotbalist

LASA UN RASPUNS