Lucian Mandruta a facut impresie intr-un hipermarket din Pitesti! Despre sotia lui, nu putem spune acelasi lucru

0
3127

Jurnalistul Lucian Mandruta, un “finut, un barbat foarte educat, sotia sa, mandra toata, nici nu se sinchiseste sa il ajute cu ceva”. Cam asa a fost catalogat jurnalistul Lucian Mandruta dupa o raita printr-un hipermarket pitestean.

Jurnalistul Lucian Mandruta, originar din comuna Bârla, judetul Arges, locul unde locuieşte, în prezent, mama sa a vorbit întotdeauna cu mare drag despre copilăria sa, petrecută în Argeş si se pare ca destul de des vine in judet.

Sambata dupa amiaza, la un hipermarket din Pitesti, jurnalistul a mers sa isi faca cumparaturile, asa cum o face, din cate se pare, destul de des. S-a dat imediat de veste printre casiere ca vedeta a facut cumparaturile. “A venit sa imi spuna ca la ea a fost Lucian Mandruta. Si l-a mine a nimerit de mai multe ori. E un dragut, un finut. El isi pune singur pe banda, le ia, sotia lui nu face nimic, e mandra toata. Data trecuta a luat suc la oferta cu pahar si din greseala a spart paharul. Sotia lui nu l-a ajutat. Nu m-a lasat nici pe mine sa il ajut, a strans totul singur. Oricum, mi-a placut.”, a povestit o casierita.

LASA UN RASPUNS