Liberalii argeseni, in numar mare la mitingul din Capitala!

0
535

Duminică seara, nu mai puţin de 1.000 de reprezentanţi ai PNL Argeş au participat la mitingul de lansare a candidaţilor partidului pentru Camera Deputaţilor şi Senat. La eveniment a participat şi premierul Dacian Cioloş, al cărui program de guvernare este susţinut de PNL.

„Credem într-o Românie guvernată de oameni cinstiți, profesionişti şi cu bun-simţ! Credem într-un Parlament în care fiecare deputat şi senator lucrează în interesul românilor! Ne-am întors de la miting cu şi mai multă încredere în argeşeni şi în puterea lor de a gândi bine urmările votului din 11 decembrie”, a declarat preşedintele PNL Argeş, senatorul Ion Popa.

“Mitingul de duminică nu a avut numai rolul de a lansa candidaţii pentru Parlament, dar şi acela de a transmite şi sublinia mesajul că “România trebuie să aibă oameni mândri, medici și profesori care să nu plece în țări din Europa, să aibă salarii decente”, după cum a precizat în discursul său Alina Gorghiu, peşedintele PNL.”, a transmis PNL Arges printr-o informare de presa. pnl-miting-bucuresti gelu-tofan-miting-pnl

LASA UN RASPUNS