La concursul de ciclism montan s-a renuntat la premiile in bani! Ce spune seful Salvamont Arges

0
251

Sâmbătă, 20 august 2016, Serviciul Public Județean Salva­mont Argeș, instituție finanțată de Consiliul Județean Argeș, organizează, în cadrul “Sărbătorilor Argeșului și Musce­lului” – ediția a X-a, cea de-a VII-a ediție a concursului de ciclism montan “Dracula Bike Fest”. Ion Sanduloiu, seful Salvamont Arges, a declarat ca, daca pana acum se vanau premiile, pentru ca erau puse in joc premii in bani, de data aceasta se vor oferi participantilor doar tricouri. Acesta a explicat ca veneau participanti profesionisti care doreau sa concureze cu amatorii, iar acestia din urma nu mai aveau nicio sansa spre castig.

Nu se va percepe taxa de participare. Startul se va da la ora 12.00, iar toți participanții vor primi ca premiu câte un tricou de ciclism.

Înscrierea se va face pe baza unei fișe prin care concu­rentul se angajează să participe pe proprie răspundere. Înscrierile se pot face la tel. 0248/224.488 sau e-mail sal­vamontarges@yahoo.com, ori la start, în ziua concursului, până la ora 11:30.

Startul se va da din punctul Călugărița. Acesta se află la 3 km distanță de barajul Vidraru, pe firul către Cumpăna (dru­mul neasfaltat). De aici se vor parcurge 9 km până la baza ur­cării în Curmătura Runcurelei, unde va fi un post de control la care se vor valida foile de concurs, după care concurenții vor veni înapoi, spre sosire, urmând același parcurs. Distanța totală: 18 km. Altitudine totală cumulată: 390 metri. Nivel mediu.

Portul căștii va fi obligatoriu, minorii vor avea acordul pă­rinţilor scris ori părinții vor fi prezenți la start pentru a semna cererea de participare la concurs. Clasamentul va fi general, în ordinea sosirii.

LASA UN RASPUNS