La 35 de ani, a VIOLAT o femeie ce putea sa ii fie mama! ACUM, trimis dupa GRATII

0
1155

A intrat in casa peste vecina sa si a abuzat-o sexual. Femeia nu s-a gandit o secunda ca tanarul ar face astfel de fapte in ceea ce o priveste, initial crezand ca altul a fost cel care a violat-o. Fiind intuneric, femeia nu si-a dat seama cine a fost autorul faptei.

In urma cu putin timp, un violator a primit sentinţa Judecătoriei Costeşti. Iulian Alexe de 35 de ani, este acuzat că în decembrie anul trecut, a intrat în casă peste vecina sa, peste o femei în vârstă de 57 de ani, din comuna Buzoieşti şi a abuzat-o sexual.

Fiind noapte, femeia nu l-a recunoscut, ba mai mult, a dat vina pe alt consătean pe care îl bănuia că ar fi batjocorit-o. Acela, nevinovat fiind a susţinut cu tărie că nu el este autorul violului, poliţiştii lărgind cercul de suspecţi. Recent, au venit rezultatele probelor ADN recoltate de la victimă după viol. Acestea au demonstrat că autorul era Iulian Alexe, cel la care femeia se aştepta mai puţin.

Bărbatul a fost reţinut de poliţişti, în acest moment fiind în faţa magistaţilor de la Judecătoria Costeşti, unde s-a judecat cererea de arestare preventivă. Magistraţii au admis solicitarea şi au emis pe numele lui un mandat pentru 30 de zile.

LASA UN RASPUNS