Jurnalistii Antena 3 au cerut judecatorilor din Pitesti rediscutarea probelor in procesul intentat de sefa DNA! Iata DECIZIA instantei

0
3162

Instanta s-a pronuntat in sedinta publica azi, 16 noiembrie 2016, privind cererea de rediscutare a probelor din dosarul intentat de Laura Codruta Kovesi Antenei 3 si jurnalistilor din cadrul trustului de presa amintit. Astfel, Curtea de Apel Pitesti a respins cererea jurnalistilor Antenei 3 si a lui Razvan Savaliuc de rediscutare a probelor.

Iată ce spune mai exact decizia:

“Respinge cererea apelanţilor-pârâţi şi a apelantului-pârât-reclamant de a se reveni asupra măsurii dispuse prin încheierea de şedinţă din data de 23.03.2016 constând în acordarea termenului pentru dezbaterile pe fondul cauzei. În baza art.390 Cod procedură civilă, va fi pusă în discuţia părţilor, la termenul de judecată din data de 14.12.2016, cererea de încuviinţare a probei cu înscrisul reprezentat de Decizia civilă nr.1/14.01.2013 a Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, anexat cererii de apel a pârâţilor. Constată că asupra celorlalte probe instanţa s-a pronunţat prin încheierea din data de 23.03.2016. Definitivă. Pronunţată în şedinţă publică, azi 16.11.2016.”.

Va reamintim ca a fost respinsa si solicitarea lui Razvan Savaliuc de recuzare a completului de judecata.

“Doamna Laura Codruta Kovesi nu intelege sa depuna o minima proba si este sefa a DNA. Eu doresc sa ma apar. Doresc sa revenim asupra discutarii pe probatoriu. Judecatorul nu s-a pronuntat pe probele noastre…din eroare…nu conteaza.”, a declarat jurnalistul Razvan Savaliuc pe 9 noiembrie. De asemenea, tot la acea data, si Mugur Ciuvica a declarat ca nu sunt prezentate probe impotriva sa si nu se poate apara.

Astazi, Curtea de Apel Pitesti a respins cererea jurnalistilor Antenei 3 si a lui Razvan Savaliuc de rediscutare a probelor.kovesi-4

LASA UN RASPUNS