Jumatate dintre concurenti, ELIMINATI! Emotii puternice pentru Chef Gianny la “Chefi la cutite”: “Am simtit ca raman fara aer”

0
1149

Emotii puternice pentru bucatarul pitestean Chef Gianny (foto): “Am simtit ca raman fara aer!”. Concurentii ramasi in concurs au avut de pregatit o salata de fructe. O proba aparent usoara, insa doar 45 de concurenti au mers mai departe, la proba urmatoare, astfel ca numarul participantilor s-a injumatatit dupa prima proba de concurs.

“Cea mai mare presiune e cand ii simti in ceafa pe chefi, mai ales pe chef Scarlatescu.”, a comentat in emisiune pitesteanul Iulian Banuta (Chef Gianny). Dupa ce s-a terminat prima proba, emotiile pentru bucatarul pitestean au fost destul de puternice, crezand ca va pleca acasa, mai ales ca a fost ultimul nume rostit de chefi atunci cand i-au enumerat pe toti cei care vor ramane in competitie. “M-a luat o caldura de parca m-a lovit cineva cu o lopata in cap. Sunt absolut convins ca voi pleca acasa.”, comenta Gianny.

A fost ultimul nume rostit de chefi: “Cand mi-am auzit numele am simtit ca raman fara aer!”, a declarat pitesteanul care merge mai departe in concurs, astfel ca acesta va putea fi vazut in continuare in show-ul culinar Chefi la cutite!chef-gianny

LASA UN RASPUNS