Judecatorii au DECIS. Violatorul orfanei in varsta de 14 ani ramane LIBER

0
230

Tribunalul Arges a judecat astazi un dosar controversat ce il vizeaza pe Nicolae Munteanu, un barbat in varsta de 54 de ani, din comuna Aninoasa, acuzat ca a violat o copila orfana, in varsta de 14 ani.

După comiterea faptei, bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind eliberat de Judecătoria Câmpulung. Procuroii Parchetului de pe lîngă Judecătoria Câmpulung au contestat decizia. Primul termen ar fi trebuit să se judece la tribunal pe 27 iulie, însă procesul a fost amânat din lipsă de procedură.

Astazi insa magistraţii au decis ca Nicolae Munteanu sa fie cercetat in stare de libertate. “În temeiul art.425 ind.1 alin.7 pct.1 lit.b C.pr.pen. rap. la art. 204 C.pr.pen., respinge ca nefondată contestaţia formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Câmpulung împotriva încheierii şedinţei camerei de consiliu din data de 22.07.2016 pronunţată de judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Câmpulung în dosarul nr.4008/205/2016, intimat fiind inculpatul Munteanu Nicolae. În temeiul art.275 alin.3 C.pr.penală, cheltuieli judiciare avansate de stat rămân în sarcina statului .Suma de 130 de lei reprezentând onorariul apărătorului din oficiu, avocat Radu Alexandru, se avansează din fondurile speciale ale Ministerului Justiţiei. Definitivă. Pronunţată în şedinţa camerei de consiliu de la 09.08.2016, la Tribunalul Argeş- Secţia penală.”

LASA UN RASPUNS