JOCURI POLITICE, în Argeș, pentru alegerile anticipate din iunie!

0
967

Jocurile politice pentru alegerile anticipate din iunie au început deja în Argeș. Se stabilesc candidații, se fac mutări și avem parte de declarații pe cât de spumoase, pe atât de diferite cu privire la același subiect. Care este adevărul, puteți trage concluzii dumneavoastră, cititorii.

Nici nu a început bine campania electorală că Vasile Preda, viceprimarul comunei Valea Danului, cu atribuții de primar, a ajuns personaj central. Cum? Ba este candidatul PSD, acesta lăsându-și partidul în favoarea social democraților, lucru ce ar fi fost stabilit chiar și în Biroul Permanent Județean al PSD, ba este al PNL…cum în definitiv a și rămas…

Pe lângă jocurile politice și discuțiile neoficiale au existat și declarații publice pe marginea acestui subiect. La conferința de presă a PSD Argeș, unde au participat Șerban Valeca și Dan Manu (foto 2), s-a transmis faptul că, deși Organizația Județeană l-ar fi vrut pe liberalul Vasile Preda ca și candidat, stând mai bine în sondaje la acest moment, organizația locală a PSD, respectiv cea din Valea Danului, nu a fost de acord cu această propunere, iar în final s-a stabilit ca Alexandru Borz, consilier local la Valea Danului, să fie varianta pe care merge PSD pentru alegerile anticipate din comună. Altfel spus, PSD Valea Danului nu ar fi acceptat să susțină în alegeri pe liberalul Vasile Preda.De partea cealaltă, la conferința de presă a PNL Argeș, cu participarea lui Marius Postelnicescu și Gelu Tofan (foto 3), reprezentanți importanți ai conducerii actuale a PNL Argeș, declarațiile au stat cu totul altfel. Vasile Preda i-ar fi ”jucat” pe social democrați, ca în final să fie candidatul PNL pentru alegerile de la Valea Danului. Se pare că și-a anunțat prezența în comună chiar și Ludovic Orban, liberalul arătându-și astfel susținerea sa în ceea ce-l privește pe Vasile Preda.

LASA UN RASPUNS