Învață o MESERIE pentru a-ți revitaliza cariera! CURS atractiv și extrem de SOLICITAT pe piața muncii

0
1538

Dacã vrei sã înveţi o meserie! Dacã îți dorești de ceva vreme să înveți să operezi cu mașinile-unelte şi nu ai știut cui să te adresezi, şansa ta se află la doi pași de tine. Vino la Profesional New Consult și învață o meserie pentru a-ți revitaliza cariera! Sistemele complexe de operare computerizată, cum sunt FANUC ori SIEMENS nu vor mai fi un secret. Vei învăța modalitatea cea mai eficientă de a aborda documentația de execuție și să prelucrezi lotul de piese. Intră pe site-ul www.profesionalnewconsult.ro sau vino la sediul firmei din parcarea complexului Fortuna pentru mai multe detalii! Grăbește-te! Locurile sunt limitate.

Ce motive ai sã alegi Profesional New Consult? Sãli moderne, dotate cu ultimele mijloace de prezentare eficientã a unui curs, experienţã în domeniul formãrii profesionale de 10 ani de zile, traineri specialişti şi cea mai bunã echipã ce vã stã la dispoziţie pentru orice probleme şi nelãmuriri, toate acestea şi multe altele sunt garanţia asigurãrii unui nivel ridicat de pregãtire.

Cursul este disponibil în cadrul centrelor firmei din Piteşti, Bucureşti, Braşov, Târgovişte, Buzãu, Slatina, Craiova, Rm Vâlcea, Focşani şi poate fi parcurs de toţi cei care au absolvit 10 clase şi care doresc sã activeze în acest domeniu, extrem de atractiv şi solicitat pe piaţa muncii, firma organizatoare, având solicitãri de angajare din partea societãţilor comerciale, ce duc lipsã de forţã muncã specializatã în domeniu.

Mai multe informaţii şi ȋnscrieri curs la urmãtoarele detalii :

numere de telefon : 0725.420.330, 0784.333.777, 0758.490.490.

site-ul firmei : www.profesionalnewconsult.ro

email office@profesionalnewconsult.ro

Adresa firmei : Bld. I.C. Brãtianu, Bl. D6, (în spatele complexului Fortuna), Jud. Argeş, în spatele hypermarket Prima – birou înscrieri şi sãli de curs.

Alte cursuri organizate de societate in aceastã perioadã sunt :

Curs Tehnician Electronica ;

Curs Responsabil de Mediu ;

Curs Arhivar ;

Cursul Inspector Resurse Umane ;

Curs Contabilitate.

LASA UN RASPUNS