Intr-o comuna a Argesului, Gradinita cu program prelungit, cu MASA calda platita de BUGETUL LOCAL!

0
2515

Intr-o comuna aflata in apropierea municipiului Pitesti, primarul localitatii doreste ca din toamna acestui an sa dea drumul unei gradinite cu program prelungit, asta pentru ca a constatat ca de la an la an numarul parintilor care isi duc copiii la unitati de invatamant prescolar in Pitesti a crescut destul de mult.

Este vorba despre primarul comunei Budeasa, Nicolae Mihail Rachieru (foto), care a declarat in aceasta seara in cadrul emisiunii Banul public, de la Absolut TV, ca are deja o cladire identificata pentru a o reabilita cu scopul de a pune in aplicare acest proiect destul de important pentru localitate.

Ne confruntam cu aceasta migratie a copiilor catre oras. In curand nu vom mai avea copii care sa mearga la gradinitele din Budeasa, iar educatorii si dascalii nostri sunt foarte buni. Vom asigura masa calda prescolarilor cu bani de la bugetul local, tocmai pentru a crea facilitati, iar parintii sa isi aduca copiii la noi la gradinita. Daca in oras platesc acei 10 lei pe zi pentru masa, noi o vom da gratuit, in sistem catering. Ne vom apuca de proiect, iar din toamna vrem sa si dam drumul acestei gradinite cu program prelungit la Budeasa.“, a declarat primarul din Budeasa Nicolae Mihail Rachieru.