Intamplare NEPREVAZUTA pe autostrada Bucuresti – Pitesti! Acest politist a luat-o la fuga, pietonal, pentru a interveni

0
1961

Un politist a oprit autospeciala de poliție pe banda de urgența şi a traversat pietonal autostrada, pentru a-l opri pe conducătorul auto care şi-a pus în pericol atât viața sa, cât şi a celorlalți participanți la trafic.

Agent şef principal de poliție Radu Ştefan din cadrul Brigăzii Autostrăzi şi Misiuni Speciale – Biroul de Poliție Autostrada A1 București – Râmnicu Vâlcea este eroul zilei.

Astăzi, 20 octombrie, la ora 12.35, în timp ce se afla în misiune de patrulare pe autostradă, sensul Piteşti-Bucureşti, a observat pe celălat sens de mers, un conducător auto ce conducea pe contrasens un autoturism.

Imediat a oprit autospeciala de poliție pe banda de urgența şi a traversat pietonal autostrada, pentru a-l opri pe conducătorul auto care şi-a pus în pericol atât viața sa, cât şi a celorlalți participanți la trafic.

Bărbatul care a condus autoturismul are 65 de ani, este din Slatina, județul Olt şi a motivat conducerea neregulamentară prin faptul că a ratat ieşirea spre Craiova.

Polițistul i-a reținut permisul de conducere şi i-a aplicat o sancțiune contravențională. Totodată, conducătorul auto a fost obligat să întoarcă autoturismul şi să respecte regulile de circulație şi pe ceilalți participanți la trafic.

LASA UN RASPUNS