Instituțiile de cultură, comerciale și de turism, în PERICOL de închidere!

0
950

Autoritățile din Argeș fac demersuri pentru modificarea legislatiei privind obținerea autorizației de securitate la incendiu. Au venit cu mai multe propuneri de modificare, dupa ce au fost consultați mai mulți specialiști în domeniu.

Cristian Bărbulescu, prim adjunct al ISU Arges, a explicat cine anume va pune ”lacătul pe ușă” in luna iunie 2017, dacă nu se va conforma legislatiei si nu vor avea loc modificarile solicitate de autorități. ”Vreau să liniștesc puțin apele, că nu vorbim de închiderea scolilor. Este prevăzut cu sancțiune complementară de închidere pentru unitățile comerciale, de cultură sau turism. Nu si de scoli, însă nu înseamnă că nu trebuie să se conformeze, pentru că pot primi amenzi.”, a declarat Cristian Bărbulescu, prim adjunct al ISU Arges, in cadrul emisiunii Banul public, la Absolut TV.

Altfel spus, unitățile comerciale, de cultură sau de turism care nu vor respecta legislatia in vigoare privind normativele ISU vor putea fi chiar închise după jumătatea acestui an, la un eventual control al inspectorilor de specialitate.

LASA UN RASPUNS