Inotatorul de performanta Robert Glinta a primit titlul de Cetatean de Onoare al comunei Bascov!

0
829

Sportivul Robert Glinta a fost primit cu aplauze pe scena amplasata la Ziua Comunei Bascov, eveniment aflat la cea de-a X-a editie. Acesta a urcat pe scena alaturi de familia sa, moment in care tanarul inotator de performanta a primit si titlul de Cetatean de onoare al Comunei Bascov.

“E bine ca in Arges se doreste sa se faca performanta in sport, mai ales ca avem si cu ce. Sunt foarte recunoscator acestei echipe din spatele meu, pentru ca a avut incredere in mine si sustine sportul de performanta.”, a declarat sportivul pe scena de la Bascov, dupa ce primarul Gheorghe Stancu i-a oferit titlul de Cetatean de Onoare al Comunei Bascov.

Presedintele PSD Arges, senatorul Serban Valeca, s-a aratat mandru de sportivul argesean si de asemenea a facut mentiunea ca parintii acestuia i-au fost studenti, practicand karate.
Va reamintim ca primul sport pe care l-a practicat Robert Glinta a fost karate, apoi s-a apucat de natatie, sub conducerea lui Viorel Ciobanu la CSM Pitesti.ziua comunei bascov 2016 (59)ziua comunei bascov 2016 (63)

LASA UN RASPUNS