Infractiune dupa infractiune! CONDAMNAT la 3 ani si 8 luni de inchisoare, acest tanar are un nou dosar penal

0
914

Unde-i lege, nu-i tocmeală! Infractiune dupa infractiune. Barbatul a fost incarcerat pentru 3 ani si 8 luni, insa mai asteapta o noua sentinta intr-un alt dosar.

Robert Petre Baciu, in varsta de 31 de ani, din comuna Cepari a fost încarcerat la sfârşitul săptămânii trecute, fiind dus la Penitenciarul Colibaşi, unde are de executat o pedepasă de 3 ani şi 8 luni închisoare, pentru furt.

În anul 2010, acesta a fost condamnat la 8 luni închisoare, cu suspendare, pentru conducerea unui autovehicul fără permis. Avea o perioadă de încercare de 2 ani şi 8 luni şi, deşi ştia ce riscă dacă va comite o nouă infracţiune, a format o grupare de spărgători de maşini şi împreună cu doi complici a furat mai multe catalizatoare de la maşini parcate.

În 2014 Judecătoria Piteşti l-a condamnat la 3 ani închisoare, pedeapsă la care s-au alăturat şi cele 8 luni din dosarul precedent. Tânărul a atacat decizia, recent fiind condamnat definitiv. Să nu credeţi că în perioada procesului s-a potolit. Deşi aştepta sentinţa definitivă în dosarul de furt, Baciu s-a mai ales cu un dosar penal pentru loviri si alte violente care este in curs de judecata.

LASA UN RASPUNS