INCENDIU puternic pe fosta platforma Arpechim! Firma a mai fost AMENDATA pentru depozitare neconforma a materialelor inflamabile

0
418

In aceasta dimineata s-a produs un puternic incendiu pe Drumul 23, fosta platforma Arpechim. Este vorba despre o platforma de deseuri din Pitesti. Au ars tone de rumegus si a durat circa 2 ore pentru a fi stins incendiul. Ce este interesant este faptul ca nu este prima data cand are loc un incendiu pe fosta platforma Arpechim, iar firma a fost si amendata in trecut pentru depozitare neconforma a deseurilor.

In timp de doua saptamani au avut loc acolo doua mari incendii, in urma cu circa 3 luni jumatate. Initial, pompierii au descoperit că reprezentanţii firmei nu au depozitat corespunzător materialele inflamabile şi au amendat firma cu 20.000 de lei, cu menţiunea ca neregulile să fie remediate. Nu au făcut nimic să evite astfel de situaţii, astfel că, ceva mai tarziu a izbucnit un alt incendiu, iar firma a primit o nouă amendă.

Ramane de vazut ce se va intampla de data aceasta, pentru ca, din cate se pare, neregulile nu au fost remediate nici pana in prezent.