Incendiu DEVASTATOR în RUCĂR! S-a extins la 3 gospodării. Două vaci au murit arse de vii

0
711

Incendiu devastator în această dimineaţă, în comuna Rucăr. Flăcările s-au extins la trei gospodării, iar intervenţia pompierilor a durat mai bine de 6 ore. Focul a cuprins un imobil din satul Suseni, ce-i aparţinea chiar şefului Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă din Rucăr.

Intervenţia a fost extrem de dificilă, din cauza hidranţilor care au îngheţat, iar maşinile pompierilor nu au putut fi alimentate. Flăcările au distrus casa bătrânească moştenită de acesta, mobila şi alte bunuri aflate înăuntru, un grajd, un fânar, o magazie, trei tone de fân şi câţiva metri cubi de şindrilă. Incendiul s-a extins şi la o altă casă aflată în apropiere, mistuind 40 metri pătraţi din acoperiş.

Totodată, din cauza temperaturii foarte mari degajate de foc, au fost distruse şi patru geamuri de la un alt imobil învecinat. În flăcări au pierit două vaci, care au murit arse de vii. Şeful SVSU Rucăr a ajuns la Spitalul Municipal Câmpulung pentru a primi îngrijiri medicale, după ce a suferit un atac de panică.

Potrivit reprezentanţilor ISU Argeş, incendiul a fost provocat de un scurt circuit la un cablu electric.

LASA UN RASPUNS