Încă o FABRICĂ de electrocasnice în Curtea de Argeș: ”Am decis să EXTINDEM producția”

0
1404

În urmă cu un an au început să producă direct aspiratoare pe piața locală în fabrica proprie de la Curtea de Argeș, iar acum nemții de la Kärcher au cumpărat o nouă clădire în același oraș pentru a dezvolta o nouă facilitate de producție, anunță ZF.ro. Mai fac o fabrică de electrocasnice în Curtea de Argeș.

Grupul german Steiner (specializat în realizarea de produse optice – n. red.) a avut în Curtea de Argeş o facilitate de producţie într-o clădire închiriată. Ei au decis să se mute, iar clădirea a fost scoasă la licitaţie şi noi am cumpărat-o.“, spune Ion Bican, managing direc­tor al CER Cleaning Equipment, firma prin care nemţii de la Kärcher operează fabrica din România.

Noua facilitate de producţie ar urma să devină funcţională la jumătatea lui 2018 şi va produce aspiratoare, dar nu numai. „Producem deja circa 80.000 de aspiratoare pe lună, lucrăm aproape la 80% din capacitatea totală a fabricii. Businessul s-a dezvoltat repede astfel că am decis să cumpărăm o nouă clădire şi să extindem producţia.“, explică Ion Bican.

Fabrica de aspiratoare inaugurată în urmă cu un an de grupul german la Curtea de Argeş va termina 2017, primul an întreg de funcţionare, cu afaceri de peste 50 de milioane de euro. Nemţii au şi un parteneriat cu firma locală Electroargeş.

LASA UN RASPUNS