În urmă cu puțin timp! Ce a DECIS instanța în privința autopsierului acuzat pentru LUARE DE MITĂ

0
723

În urmă cu puțin timp, instanța a decis în privința autopsierului acuzat pentru luare de mită, contra unor servicii de toaletare a unui cadavru.

Așa cum v-am anunțat în această dimineață, ofiţerii Direcţiei Generale Anticorupţie Argeş au reţinut un angajat al Serviciului de Medicină Legală, ca autopsier, pentru luare de mită. Bărbatul a pretins suma de 500 de lei pentru a toaleta şi igieniza un cadavru. Este vorba despre Marin Păun. Acesta a emis o factură, pe o sumă mai mică, emitent fiind o firmă privată. Potrivit documentului, servicviile autopsierului ar fi fost făcute la domiciliul persoanei decedate, nicidecum la spital.

Instanța a decis arest preventiv pentru 30 de zile, în ceea ce-l privește pe angajatul serviciului de Medicină Legală. Iată decizia:

Admite propunerea Ministerului Public, Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeş . În temeiul art 226 rap la art 223 alin 2 C.p.p. dispune arestarea preventivă a inculpatului PĂUN MARIN pe o perioadă de 30 de zile de la 12.05.2017 la 10.06.2017 inclusiv. În baza art 275 alin 3 C.p.p. , cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare/comunicare. Pronunţată în Camera de Consiliu, azi 12.05.2017 , ora 13,00.”.

LASA UN RASPUNS