În preajma Paștelui, a dat un TUN spărgând casa unui argeșean! ACUM a ajuns după GRATII

0
851

A intrat, în preajma Sărbătorilor Pascale, într-o locuință, de unde a furat o sumă mare de bani, dar și trei telefoane mobile. Acum, acesta a fost reținut pentru 24 de ore.

Un tun de peste 5.000 de lei a dat în noaptea de 14 spre 15 aprilie, Veniamin Constantin, de 20 de ani, din comuna Merişani. A intrat într-o casă din comuna Bradu, de unde a furat trei telefoane şi suma de 5.000 de lei. Polițiștii Secției de Poliție Rurală Albota, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu sprijinul polițiștilor Secției de Poliție Rurală Bascov și ai luptătorilor din cadrul Serviciului acestuia, au găsit patru telefoane mobile și un sistem audio, susceptibile a proveni din infracțiuni.

Acesta a fost reținut pe bază de ordonanță pentru 24 de ore urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești cu propunere de punere în mișcare a acțiunii penale și luare a unei măsuri preventive. În cauză sunt continuate cercetările pentru recuperarea prejudiciului.

LASA UN RASPUNS