În fața celei mai mari PROVOCĂRI! Emoții PUTERNICE pentru profesorul piteștean Oliver Anghel, luni seara, la ”Câștigă România”

0
2934

Concurentul care a câştigat nouă ediţii consecutive, luptă să obţină maşina pusă în joc, luni, 13 noiembrie, de la ora 20.00, la TVR 2, în emisiunea ”Câștigă România”. Va fi o ediţie de urmărit cu sufletul la gură.

Va fi 13 noiembrie o zi norocoasă sau una cu ghinion pentru Oliver Anghel? Va câştiga concursul sau va pierde ultima etapă şi maşina? Va fi înfrânt de emoţiile şi tensiunea din platou sau va ieşi învingător ?

Vor fi momente de suspans maxim pentru profesorul piteștean Oliver Anghel, concurentul care în acest sezon a câştigat consecutiv nouă ediţii şi a ajuns în faţa celei mai mari provocări: câştigarea ultimei ediţii, celei de-a zecea, dar şi a unui autoturism.
Piteşteanul Oliver Anghel a participat la mai multe astfel de competiţii, dar consideră că emisiunea „Câştigă România” este „cel mai palpitant concurs la care a participat vreodată”.

Virgil Ianţu are şansa de a-l anunţa pe Oliver Anghel ca fiind câştigătorul concursului „Câştigă România”, însă acest lucru va fi posibil doar dacă răspunsurile vor fi corecte şi în această ultimă etapă. Ar fi un eveniment care se repetă la exact cinci luni distanţă – după ce, în 12 iunie, informaticianul Marius Hoară din judeţul Gorj a devenit primul român care a câştigat toate cele 10 etape consecutive la „Câştigă România”.

Este de aşteptat ca ediţia de luni să fie urmărită intens nu numai de telespectatorii TVR 2, ci şi de internauţi, mai ales că Oliver Anghel este până în acest moment concurentul care a generat cele mai multe dezbateri în comunitatea ”Câştigă România” (pe Facebook), iscate mai ales din cauza modului său atipic de a se manifesta în platou.
Piteşteanul Oliver Anghel este profesor la Şcoala Nicolae Simonide din Piteşti.

LASA UN RASPUNS