În AREST preventiv pentru tentativă de OMOR

0
788

A fost prezentat Tribunalului Argeș cu propunere de arestare preventivă, pentru tentativă de omor. Astfel, judecătorii au decis arest preventiv pentru 30 de zile pentru Mihai Proca, bărbatul care şi-a bătut crunt prietenul de pahar. Agresorul locuia cu chirie în garsoniera lui Cezar Peligrad, fiul renumitului profesor de matematică, Sorin Peligrad. Cei doi au băut împreună o noapte întreagă, iar spre dimineaţă s-au încăierat. Mihaiu Proca l-a lovit în cap de proprietarul garsonierei cu o bâtă de basebal şi l-a tăiat cu un cuţit pe abdomen, mâini şi picioare. Cezar Peligrad a ajuns în comă la spital.

Mihai Proca a fost dus la Tribunalul Argeş cu propunerea de arestare preventivă, pentru tentativă de omor. Iată decizia instaţei:

În temeiul art. 226 alin. 1 C.p.p., admite propnerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş. În temeiul art. 226 alin.1 şi 2 c.p.p. rap. la art. 223 alin.2 c.p.p., dispune arestarea preventivă a inculpatului PROCA MIHAI pe o durată de 30 de zile, de la data de 15.07.2017 şi până la data de 13.08.2017, inclusiv. In baza art. 275 alin. 3 c.p.p., cheltuielile judiciare rămân în sarcina statului. În baza art. 275 alin. 6 C.p.p, onorariul apărătorului din oficiu, avocat Laura Leca, se suportă din fondurile speciale ale Ministerului Justiţiei. Cu drept de a formula contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare.

LASA UN RASPUNS