IMPORTANT! Afla unde va fi asigurata asistenta medicala de urgenta in zilele libere legale

0
776

Sefa Directiei de Sanatate Publica Arges, Sorina Hontaru, a transmis care este programul de lucru al unitatilor sanitare din judetul Arges care vor asigura asistenta medicala de urgenta, in perioada 30 noiembrie – 4 decembrie 2016, cu ocazia Sarbatorilor Sfantului Andrei si a Zilei Nationale a Romaniei.

Asistenta medicala spitaliceasca de urgenta este asigurata prin toate unitatile sanitare cu paturi care au Unitate de Primiri Urgente in structura, respectiv: Spitalul Judetean de Urgenta Pitesti; Spitalul de Pediatrie Pitesti; Spitalul Municipal Campulung; Spitalul Municipal Curtea de Arges; Spitalul Orasenesc Regele Carol I Costesti si Spitalul Orasenesc Sf. Spiridon Mioveni.

Serviciul de Ambulanta al Judetului Arges va avea program normal de lucru. Solicitarile populatiei vor fi preluate prin apelul 112.

De asemenea, cele 6 centre de permanenta din judetul Arges, si anume Cepari, Cuca, Mozaceni, Boteni, Bogati si Domnesti, vor asigura asistenta medicala de urgenta in program non stop cu linie de garda.

Directia de Sanatate Publica a Judetului Arges va asigura un serviciu de garda permanent la sediul din Pitesti, str. Exercitiu, nr. 39 bis, tel. 0248224015, dar si un serviciu de garda cu specialisti la domiciliu in vederea interventiei de urgenta in eventualitatea aparitiei unei situatii neobisnuite.

LASA UN RASPUNS