Imagini cu cel de-al saptelea mostenitor al lui Borcea! Pelinel s-a mutat cu baietelul in vila dinamovistului

0
976

Si-a mutat toate lucrurile in casa lui Cristi Borcea, acolo unde locuieste acum cu micutul Cristi Milan, baietelul pe care il are cu dinamovistul aflat in puscarie. Jurnalistii Click.ro au publicat imagini cu cel de-al saptelea mostenitor al lui Cristi Borcea.

“De sâmbătă, stăpână peste casa lui Cristi Borcea este doar una şi se numeşte Valentina Pelinel. Frumoasa blondă a aşteptat ca afaceristul să fie un om liber şi abia acum s-a instalat în vila din Pipera. Ea a fost surprinsă în timp ce-şi muta lucrurile în casa în care până pe 17 noiembrie a locuit Alina Vidican. Încă se numeşte Pelinel (35 de ani), dar nu va mai dura mult până când frumoasa blondă va fi ”doamna Borcea” şi în acte. Deja, primul pas în acest demers a fost făcut de către fostul acţionar al clubului Dinamo, aflat acum în puşcărie.
Cristi (46 de ani) a divorţat de Alina Vidican pe 17 noiembrie, iar următoarea mişcare inteligentă este să o ia de nevastă pe cea care a jucat rol de amantă vroi trei ani: Valentina. Totuşi acest lucru va fi posibil doar în puşcărie, căci magistraţii i-au prelungit lui Borcea pedeapsa cu trei ani jumătate, însă până atunci fosta manechină şi-a intrat în drepturi. Aceasta şi-a luat în serios rolul de stăpână, iar weekendul acesta s-a mutat ”cu căţel, cu purcel”, din Persepolis, acolo unde iubitul plătea o chirie de aproape 3.000 de euro, în vila din Pipera unde până acum două săptămâni a locuit rivala sa, Alina Vidican.”, scriu jurnalistii Click.ro despre cea care i-a fost sotie lui Cristian Boureanu, fost deputat de Arges si presedinte al PDL Arges. valentina-si-cristi-milan

LASA UN RASPUNS